Polen special: Najaar in de Biebrzamoerassen en het Oerbos van Bialowieza

najaars natuureis, special, individueel of groep, 10 dagen

Eland in de Biebrzamoerassen, foto: Jaap Schelvis

Eland in de Biebrzamoerassen, foto: Jaap Schelvis

Lokale gidsen en deskundigen nemen je mee, op zoek naar burlende edelherten, snoeiende elanden en schurkende wisenten in de Biebrzamoerassen en het oerbos van Bialowieza.
De Biebrzamoerassen zijn de mooiste en best bewaard gebleven laaglandmoerassen van Europa (Internationaal Wetland, Nationaal Park en voormalig WNF-project) en het oerbos van Bialowieza ziet men als het best bewaard gebleven laaglandoerbos van Europa.

Door de grote diversiteit voelen vele diersoorten zich in de gebieden thuis. Naast bekende bosbewoners als edelhert en wild zwijn komen ook wolf en lynx voor. Zelfs de laatste in het wild levende wisenten van Europa komen er voor, de Europese bizons.

Een Natuurspecial is een individuele reis met een aantal voordelen van een groepsreis: op enkele dagen ga je met een deskundige lokale gids een bijzonder natuurgebied in. Bovendien kan je er voor kiezen ook anderen bij je gezelschap te laten aansluiten waardoor de reis een beetje het karakter krijgt van een groepsreis. Doordat sommige kosten dan gedeeld kunnen worden, wordt de reissom per persoon dan lager. Eenmaal geboekt kan een reisspecial niet worden geannuleerd vanwege te weinig deelname.
Het is mogelijk om het voorgestelde programma aan je specifieke wensen aan te passen.

Geïnteresseerd in deze reis?
Binnenkort hoop ik een uitgebreidere reisbeschrijving van deze reis te plaatsen. Maar wil je nu al meer over deze reis weten, neem dan even contact met me op.

Dit artikel is geplaatst in Activiteit, Biebrzamoerassen, Gebieden, Groep specials, Oerbos van Bialowieza, Reis overzicht, Reizen op maat, Type reizen, Workshops / Themareizen en getagged met , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.