Omdat ik veel onderweg ben is het niet altijd makkelijk om mij snel te pakken te krijgen. Daarom werk ik nauw samen met diverse reisorganisaties die wel goed bereikbaar zijn. Bovendien regelen zij ook allerlei bijkomende zaken waar ik me liever niet mee bezig hou, zoals heen- en terugreizen, verzekeringen, etc.
Bent u geïnteresseerd in één van de op mijn site beschreven reizen, dan kunt u het beste direct contact opnemen met de reisorganisatie die aan de betreffende reis verbonden is.

Heeft u specifieke vragen, wilt u een reis op maat of bent u actief in de reiswereld en wilt u mogelijk samenwerken, dan kunt u met mij persoonlijk contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ook kunt u me mailen op info @ agronatura.nl.

U kunt ook een bericht achterlaten via één van de volgende telefoonnummers:
+31-(0)85-7853820 (Nederlands telefoonnummer van Het Kleine Reiscollectief)
+48-(0)87-7371172 (Pools telefoonnummer)
Ik neem via deze telefoonnummers bijna nooit direct op. Spreek dus altijd een bericht in en vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer.
Wanneer ik niet onderweg ben zit ik meestal achter mijn laptop. Over het algemeen krijgt u snel antwoord. Mocht mijn antwoord op zich laten wachten dan kunt u de reden hiervan meestal achterhalen in de kalender.

Velden die u moet invullen:

Onderwerp (*)
Uw vraag (*)

Uw naam (*)
Man/Vrouw (*)  man vrouw
Uw emailadres (*)

Velden die u mag invullen:

Adres
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer

captcha
Type deze code over (verplicht)

Reacties zijn gesloten.